روز ٧١ + لبنیات طبیعی
ص: ٢ خرما، ٢ ل شیر طبیعی، ١ ق سبوس برنج
ن: ٣ ق خورشت قورمه سبزی، ٢ کف نان جو و شوید، ١ ل دوغ سنتی، ١ ق سبوس برنج، ١ ق شلتوک برنج، ٢ ق روغن زیتون
ع: ١ ل شیر طبیعی، ١ ق سبوس برنج، ١ خرما
ش: ٥ ق خورشت قیمه، ٥ خلال سیب زمینی سرخ شده، ٣ کف نان جو نازک، ٢ خیار، ١ پرتقال، ١ سیب، ٢٠ فندق، ٥ انجیر، ٥ پسته، ٥ بادام زمینی، ٢ گردو، ١ ل دوغ سنتی، ٢ ق شلتوک برنج، ١ ق روغن زیتون
شیر طبیعی را از یک لبنیاتی سنتی گرفتم. این شیرها از تولید به مصرف هستند و هیچ فرایندی روی آنها اعمال نمی شود. برای همین حتی پاستوریزه نیز نیستند و قبل از مصرف باید حتما ١٠ تا ٢٠ دقیقه جوشانده شوند. قبلا که در نزدیکی خانه ما یک لبنیاتی بود بیشتر از این شیر مصرف می کردیم اما با تعطیلی آن مغازه که مثل بسیاری دیگر از لبنیاتی ها به خاطر راحت طلبی مردم و فرهنگ غلط غذایی مردم، مجبور به تعطیلی شد، شیر طبیعی هم از سبد تغذیه خانواده ما حذف شد
مسئولان غافل، بی هویت و غربزده وزارت بهداشت هم مدام علیه لبنیاتی های سنتی تبلیغ می کنند و با مشاهده یک تخلف در یکی از آنها جنجال به پا می کنند. اما وقتی شرکت های بزرگ و بی مسئولیت به جای شیر آب سفید به دست مردم می دهند و یا وقتی مشخص شد این شرکت ها پارافین خوراکی به شیر و ماست اضافه می کنند این مسئولان محترم لال شده بودند.
کودکان خردسالی که لبنیات طبیعی مصرف می کنند به وضوح رشد بیشتری از هم سالان خود دارند. بزرگسالانی که دچار مشکل مفاصل یا پوکی استخوان شده اند با جایگزین کردن شیر طبیعی به جای شیرهای شرکتی احساس التیام و بهبود می کنند. این ها مواردی است که من خود به دفعات از نزدیک دیده ام.
- جمعه، ۱۵ فروردين ۹۳
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.