مرگ بر فالوده شیرازی!
از این که روند بسیار خوب کاهش وزنم را با زیاده روی در خوردن فالوده شیرازی در دو روز پیاپی خراب کرده ام بسیار ماراحت و سرخورده هستم. چرا دوباره مغرور شدم؟!
از بچگی عاشق فالوده بودم و هر وقت جلوی بستنی فروشی می رفتیم و پدرم از سرنشینان خودرو سفارش می گرفت، من مکرر می گفتم:"من فالوده، من فالوده". تا همین چند سال پیش هم معمولا در یخچال خانه فالوده کیلویی همیشه بود. اما حدودا ٢ سالی بود که فالوده نخورده بودم. برای همین عنان از کف دادم و دو روز پشت سر هم ٢ کاسه فالوده نوش جان کردم و کمی هم بستنی سنتی!
درس های این اتفاق:
١. فالوده هم مثل ماکارونی در بدن من اثر فوری دارد و ١٠٠ درصدش جذب و تبدیل به چربی می شود لذا باید کنترل شده مصرف شود.
٢. فالوده چون محبوب است باید مصرف شود تا بدنم عقده ای نشود. وقتی دو سال شیرینی محبوبت را نخوری، هنگام وصال بدنت بدجوری آن را به آغوش خواهد کشید و پاشنه آشیل رژیمت خواهد شد.
٣. بدان و آگاه باش که نباید مغرور شوی! از یک سوراخ ده بار گزیده نشو!
٤. [...]
- چهارشنبه، ۰۱ مرداد ۹۳