روز ٩٧
چهارشنبه، ۱۰ ارديبهشت ۹۳
ص: ١ کاسه جوانه گندم
د: ٣ ل آب انار شادلی
ن: ٢ ل آب کدو
ع: ٢ انجیر، ١ ل چای سبز، ١ ل شیر کم لاکتوز، ١ ل آبدهویج
ش: ١ ق خورشت فسنجان، ٣ ق خورشت قورمه سبزی، ١ بشقاب سبزی خوردن، ٣ ق برنج، ٢ ق ژله، ٣ ق دسر شکلاتی، ٣ ق سوپ جو، ٥ عدد زیتون، ٢ ل دوغ گرمادیده، ٢ ل آب آلو، ١ ق عسل
امروز صبح اصلا میل به عسل نداشتم و ١ ق عسل صبحگاهی همیشگی را نخوردم. تا شب ضعف شدید داشتم و کمی احساس سردرد هم داشتم.
- چهارشنبه، ۱۰ ارديبهشت ۹۳
بدن خیلی از ماها بیشتر به پنیر عادت کرده، لذا وقتی یکدفعه بجای پنیر و شوریجات و تندیجات، به شیرینیجات طبیعی مثل عسل و خرما و انجیر رو می آوریم، اوایل بدن جنبه به خرج می دهد ولی ترک عادت ناگهانی خودش باعث شوک به بدن شده و بعد از مدتی زدگی ایجاد می کند.
پیشنهاد من این است که در این جور مواقع کمی نمک یا پودر سیاه دانه با عسل مخلوط شود، که هم تنوع طعم می دهد و هم برای بدن خیلی مقوّی و مفید است.
حتی مخلوط پنیر و عسل هم علاوه بر خوشمزه بودن(شور و شیرین) در بعضی منابع توصیه شده است.