روز ٤٢
ص: ٢ ل شیر کامل، ٤ ق جوانه گندم، ٥ خرما، ٢ ق سبوس برنج، ١ ق عسل، ٤ بادام، ٣ فندق، یک کف نان سنگک، ق پنیر
د: ١ ل چای سبز، ١ ل عرق زیره
ن: ٣ ق ماکارونی، ١ ل آب گریپ فروت
ش: برنامه ١ ل آب انار، ١ کف نان جو، ١ ل درغ کفیر، ٢ ق سبوس، ٢ ق سماق
چون شکر خدا روند کاهش وزن و چربی سوزی خوب بوده است رعایت ٤ نکته از این پس بسیار ضروری است:
اول: بخشی از چربی ها برای سوخت و ساز بدن استفاده می شود اما بخش دیگری از چربی های آب شده باید توسط کبد جذب و دفع شود. لذا در این مرحله به کبد فشار سنگینی وارد می شود و خطر کبد چرب جدی می شود. از فردا باید پیشگری از کبد چرب را آغاز کنم.
دوم: چون چربی ها در حال سوخته شدن و مصرف شدن و دفع شدن هستند ممکن است سطح کولسترول خون بالا برود. برای کاهش کلسترول و جلوگیری از رسوب در رگ ها لازم است این مواد بیشتر مصرف شوند: سیر خام و روغن زیتون هم زمان، زردچوبه، چای سبز، هویج، گریپ فروت و پرتقال.
سوم: برای کنترل و کاهش کلسترول در هفته حداکثر دو روز گوشت مصرف کنم. در این زمینه احادیث فراوانی هم وجود دارد.
چهارم: نباید حجامت را بیشتر از این به تاخیر اندازم. هم حجامت عمومی و هم حجامت کبد.
- پنجشنبه، ۱۵ اسفند ۹۲
مؤسسه تحقیقات حجامت ایران:
http://www.hejamat.ir/site/fa/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=94&Itemid=75