روز ٣٠
صبحانه: ٢ لیوان معجون شیر و عسل و خرما و بادام و ارده و فندق و سبوس برنج، یک کف دست نان جو نازک
ناهار: ٣ قاشق ماکارونی سبوس دار، ٣ قاشق برنج، ٤ قاشق خورشت قورمه سبزی، ٣ قاشق سرکه سیب، ١ لیوان مخلوط آبغوره و سبوس برنج
عصرانه: نصف سیب، ١ لیوان آبغوره، ١٠ تخمه کدو، ٢ لیوان چای، ٥ انجیر خشک
شام: یک کف دست نان جو نازک، ٤ قاشق خورشت قورمه سبزی، ١ لیوان آبغوره، ١ لیوان عرق کاسنی، ١ لیوان چای
من به ندرت چای معمولی می خورم مثلا حداکثر هفته ای یک بار. آن یکبار را هم با تشریفات خاصی درست می کنیم. چایی که در خانه مصرف می کنیم باید حتما ایرانی و فراوری نشده باشد. چای را درون قوری می ریزیم و آب جوش را تا نصفه درون قوری می ریزیم. بعد از یک یا دو دقیقه قوری را کاملا خالی می کنیم تا فقط تفاله چای درون قوری باقی بماند. این می شود دم اول چای. بعد دوباره قوری را با آب جوش پر می کنیم و بعد از ده دقیقه چایی را که حاصل دم دوم است مصرف می کنیم. چای دو دم نه تنها لطیف تر و گوارا تر است، بسیاری از مضرات چای را هم ندارد و به اصطلاح زهر آن گرفته می شود اما خواص آنتی اکسیدانی آن و نشاط آوری آن بابرجاست.
- شنبه، ۰۳ اسفند ۹۲
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.